oudste veld zaailingen

Aftrap Vrijwilligersjaarprogranmma 12 maart van 12 tot 16 uur

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden om ons te helpen met de AFTRAP van ons eerste Vrijwilligersjaarprogramma dat van maart tot oktober zal lopen. Deze aftrap zal een dag duren, vrijdag 12 maart 2021.
Het wordt een activiteit waarbij mensen elkaar buiten kunnen ontmoeten door samen te werken om onze begraafplaats helemaal klaar te maken voor de lente.
Ons vrijwilligerswerk, met begeleiding, bestaat uit eenvoudig tuinieren, zoals het uittrekken van brandnetels, het verwijderen van bladeren, onkruid en zaailingen wieden en het opruimen van zwerfafval.

hoog gras en brandnetelsWe zijn van plan om van 12.00-16.00 uur te werken. Wij zorgen voor gereedschap en het nodige materiaal en de koffie met stevige koek staan voor de vrijwilligers klaar! U hoeft alleen maar tuinhandschoenen mee te nemen. Vanwege een brandnetel hier en daar; adviseren wij om de armen en de benen te bedekken; lange mouwen en lange broek dragen. Mannen en jongens dragen op de begraafplaats een hoofddeksel naar eigen keuze. Huisdieren zijn niet welkom. Trek wel regenlaarzen of stevige schoenen aan, want het gras kan hoog staan en de grond onder uw voeten is soms oneven. Geeft u  vooral aan familie, vrienden, bekenden en buren door om zich vooraf in te schrijven. En kom dan samen naar de Oude Joodse Begraafplaats aan de Scheveningseweg in Den Haag om ons mee te helpen. De ingang ligt aan de hoek Scheveningseweg/Burgemeester Patijnlaan achter het koffiehuisje.

Meld U zich a.u.b. per e-mail aan bij Anne Dunkelgrun, zodat precieze data en tijdstippen t.z.t. aan u toegestuurd kunnen worden.

Disclaimer:
eventuele COVID-19 maatregelen kunnen van toepassing zijn.

Wijkkrant
Lees artikel in wijkkrant Archipel&Willemspark van februari/maart